Kroz dva tjedna počinje nam još jedan seminar iz bioterapije, modul A. Već “mirišim” da se okuplja jedna snažna i znatiželjna grupica studenata/ica i jedva čekam da zajedno zakoračimo u svijet bioenergetike.

Svaki novi seminar za mene je jedno novo iskustvo. Svaka grupa seminaraca nosi sa sobom neku novu dinamiku, nudi nešto novo i drugačije od prethodne grupe. Ono što me posebno veseli je činjenica da nova grupa donosi i nove izazove nama predavačima – potiče nas da budemo prisutni u trenutku, te nam ne dozvoljava prepuštanje rutini i pasivnosti.

Razmišljala sam dosta o tome što čini dobrog predavača/icu i kakav bi on/ona trebao/la biti? Kako neke stvari ne možete naučiti iz knjiga jer ih je potrebno osjetiti na svojoj koži i učiti iz svojih vlastitih iskustava – tako sam i ja pomno iz seminara u seminar pratila i bilježila kako se Marko i ja kao predavači mijenjamo, nadopunjavamo, stvaramo i rastemo… Putem sam spoznala svoju istinu, a to je da kada krenem otvorenog srca, znatiželjnog uma, stalno se razvijam i ono možda najbitnije – osjećam strast i ljubav prema materiji koju drugima želim prenijeti, tada mogu za sebe reći da sam dobra predavačica.

Svatko od nas ima svoje načine i stilove predaje znanja, ali autentičnost i iskrenost je nešto što ne možete “fejkati”. Ljudi jednostavno osjete.
Mi nismo klasični predavači i ovo nije klasičan seminar. Očekuje vas  jedan sasvim nov i moderan pogled na energetske terapije i dat ćemo sve od sebe da stvorimo poticajnu i podržavajuću atmosferu u kojoj ćete puno naučiti.

Što čekaš? 😉

PRIJAVI SE!

Marina Pirš
Bioterapeutkinja i predavačica centra Biotherapy Europe

 

2 Thoughts on “Ususret novom seminaru!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *