Prijavi se za seminar MODUL A

Postani bioterapeut / bioterapeutkinja

BIOTERAPIJA – grupni bioenergetski tretman je moćna, neinvazivna i jednostavna metoda iscjeljivanja s blagotvornim učinkom bez obzira na dob ili stanje koje se tretira.

Svatko se može baviti energetskom terapijom. Bioterapija nije nikakva nadnaravna “posebna moć” koju netko posjeduje već primjena znanja o vibratorno-energetskoj prirodi svemira i čovjeka. Što se duže bavite energetskom terapijom to postajete osjetljiviji i osvješteniji. Isto kao sa svim stvarima. Učenje je proces.

OTVORENI DATUMI SEMINARA ZA 2019. GODINU

1. TERMIN: 05.02.-11.02.2019. 

2. TERMIN: 28.05-03.06.2019.

 

ŠTO MOGU S DOBIVENIM ZNANJEM MODUL A EDUKACIJE?

 • Možete raditi preventivne tretmane vašim članovima obitelji i prijateljima kako bi ojačali imunološki sistem bez invanzivnih medikamenata ili skupih proizvoda.
 • Možete tretirati u kućnoj ili poslovnoj atmosferi bilo koje akutno ili kronično stanje.
 • Možete uključiti bioterapijski tretman u vašu medicinsku ili veterinarsku praksu.
 • Možete tretirati svoje ljubimce.

Bioenergetski tretman je kreativan proces koji u sebi nosi veliki potencijal za osobni razvoj i transformaciju.

Na ovom tečaju, prvom od 2 modula, glavni terapeuti udruge – Marina Pirš i Marko Krivić na inspirativan i razumljiv način uvest će vas u svijet bioenergetike, te vas podučiti osnovnim bioterapijskim tehnikama kako bi ih na siguran i pouzdan način mogli primjenjivati u svojoj svakodnevnici. U 7 dana seminara proći ćemo povijest bioterapije, znanost iza ovakvog modaliteta rada, saznat ćemo o funkcioniranju čovjekovog organizma kroz anatomiju, fiziologiju i biokemiju.

U predavanjima kombiniramo teoriju i praksu, te vam kao studentu omogućavamo sudjelovanje na grupnim tretmanima u organizaciji naše udruge. Dobit ćete praktično iskustvo bioenergetskog tretmana, kako upotrebljavati navedenu metodu i ostvariti mjerljive rezultate.

Modul A otvoren je svima koje interesira rad s bioenergetikom, a prikladan je i za postojeće praktičare koji žele poboljšati svoju učinkovitost i rezultate sa svojom obitelji, prijateljima i klijentima.

MODUL A

Osnovne bioterapijske tehnike

7 DANA / 36 SATI

UTORAK-PONEDJELJAK  18-22h

SUBOTA / NEDJELJA  10-12h & 16-18h

– 7 dana
– individualni i grupni rad
– predavanja i vježbe
– sudjelovanje na grupnim vikend tretmanima
– podrška nakon završenog seminara – pristup on-line knjižnici, pristup zatvorenoj whatsapp grupi za sva pitanja vezano uz terapijski rad, mogućnost besplatnog ponavljanja Modul A seminara, mogućnost prakse na redovnim terapijama u organizaciji centra.

PROGRAM SEMINARA

UTORAK

4h TEORIJA / 0h PRAKSA

18-22h

Počinjemo sa uvodom u svijet bioenergetike kroz povijesne i znanstvene reference. U drugom dijelu uvodnog predavanja upoznajemo se sa osnovama bioenergetike ljudskog organizma, te se upoznajemo sa osnovnim bioterapijskim tehnikama u teoriji i praksi.

SRIJEDA

2h TEORIJA / 2h PRAKSA

18-22h

Objašnjavamo, vježbamo i demonstriramo psihokinezu kao sastavni dio bioterapije. Prolazimo korak po korak teorijski i praktično kroz jednostavne bioterapijske tehnike i procedure za oboljenja s kojima se najviše susrećemo u svakodnevnoj terapijskoj praksi.

ČETVRTAK

2h TEORIJA / 2h PRAKSA

18-22h

Prolazimo korak po korak teorijski i praktično kroz jednostavne bioterapijske tehnike i procedure za oboljenja s kojima se najviše susrećemo u svakodnevnoj terapijskoj praksi.

PETAK

2h TEORIJA / 2h PRAKSA

18-22h

Prolazimo korak po korak teorijski i praktično kroz složene bioterapijske procedure za kronična i teška oboljenja. Upoznajemo se sa kontraindikacijama kod bioterapije i nekim posebnim uvjetima za primjenu bioterapije (pred operativno, post operativno, hospicij etc.)

SUBOTA & NEDJELJA

SUDJELOVANJE NA 2-DNEVNIM GRUPNIM TERAPIJAMA

10-12H; 16-18H

Svi sudionici seminara sudjelovati će pasivno na pravom grupnom bioterapijskom tretmanu. Tijekom tretmana mnoga pitanja će dobiti svoje odgovore kroz razgovor s bioterapeutima u vezi s praktičnim terapijskim problemima. Studenti moraju prisustvovati barem na jednoj terapiji od ukupno 4. Preporučamo sudjelovanje na sve četiri terapije zbog usvajanja praktičnog iskustva.

PONEDJELJAK

2h TEORIJA / 2h PRAKSA

18-22h

Prolazimo korak po korak teorijski i praktično kroz složene bioterapijske procedure za kronična i teška oboljenja. Upoznajemo se sa kontraindikacijama kod bioterapije i nekim posebnim uvjetima za primjenu bioterapije (pred operativno, post operativno, hospicij etc.)

NAPOMENA

 • Nisu potrebna nikakva prethodna znanja iz područja energetskih terapija.

Seminar je neformalnog karaktera (neformalno znanje) te se na kraju seminara izdaje potvrda (certifikat) o sudjelovanju na seminaru.

KAKO SE PRIJAVITI NA SEMINAR?

 • Prijave se vrše putem interneta ili telefonski.
 • Broj sudionika je ograničen (radimo u malim grupama).
 • Pasivna participacija u bioterapijskom tretmanu je dio seminarskog programa.
 • Seminar se održava na hrvatskom jeziku
 • Telefonske konzultacije i prijave (pon-pet / 13-19h):
  • +385 (0) 91 962 00 00

LOKACIJA ODRŽAVANJA SEMINARA I TERAPIJA!

Seminar i terapije se održavaju u hotelu International u Zagrebu na adresi Miramarska 24.

Prijavi se za seminar MODUL A

Postani bioterapeut / bioterapeutkinja