Moram priznati da mi je ove godine iznimno teško palo privikavanje na Zagreb, brzi ritam njegovih stanovnika i gužvu i buku automobila. Nije ni čudno s obzirom da sam dva ljetna mjeseca provela na najljepšem otoku, u prirodi, u vlastitom ritmu – bez žurbe i stresa.

To moje malo otočko misto je mjesto baš za mene. Mjesto gdje se odmaram, gdje se “punim”. Dani na otoku ispunjeni su jednostavnošću koju jednostavno ne mogu ostvariti u Zagrebu.

U mom mistu ima malo ljudi, jedva da ima signala, ne posjedujem tv niti wi-fi, a ove godine glavna zanimacija mi je bila čitanje stručnih knjiga, promišljanje o psihi i načinima funkcioniranja čovjeka i hranjenje i maženje mačaka :-). Life is simple!

No, ljetu je došao kraj i povratak je bio neizbježan. Udahnula sam najviše što sam mogla čistog zraka, “napila” se sunca i mora, spakirala u memoriju sve one predivne plave, zelene i žute boje krajolika i vratila se u Zagreb.
Tako velike promjene nisu uvijek lake i zato sam neizmjerno zahvalna što se vraćam terapijskom poslu koji je postao dio mene, koji mi daje smisao i budi radost.

Kad smo kod posla… 🙂 “Skuhali” smo vam dosta toga ove jeseni. Bit će dinamična i plodna. Osim redovitih vikend terapija u 10 mjesecu,  kroz koji dan kreće i novi Modul A seminar (ujedno i zadnji u ovoj godini), a krajem 10 mjeseca i dugo očekivani MODUL B.  Edukaciji će nam se ovaj puta pridružiti i Ivan Roca koji nam stiže iz daleke Azije. Dolazi nam pun entuzijazma, novosti i planova za budućnost i jako se veselimo što ćemo opet imati priliku zajedno raditi i ponuditi vam jedan fenomenalan seminar i terapijski vikend!

Evo datuma za one koje zanima više:

MODUL A, ZAGREB: 09.-15.10. 

TERAPIJE: 13.-14.10.

MODUL B, ZAGREB: 22.-28.10.

TERAPIJE: 27.-28.10.

Prijave za Modul A su još uvijek otvorene, a prijaviti se možete ili pozivom na broj centra ili putem e-maila: info@bioterapija.org

Slušati sebe, biti nježna i strpljiva sa sobom moja je ovogodišnja jesenska lekcija.
Koja je tvoja? 🙂

Marina Pirš
Bioterapeutkinja i predavačica centra Biotherapy Europe