Prijavi se za donacijski tretman!

Dođi i poboljšaj svoje zdravlje.

GRUPNI TRETMANI

ŠTO JE TO GRUPNI BIOENERGETSKI TRETMAN?

Komplementarne metode liječenja su priznate od Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) 1976. godine kada se pokazala potreba za pomicanjem znanstvenih granica. Na taj način je stvorena osnova za razvoj i veći ugled novih pristupa liječenju čovjeka prema bioenergetskom principu.

Bioterapija je znanstveno istraživana tehnika bioenergetskog tretmana koja se uspješno primjenjuje već preko 40 godina. Danas se primjenjuje širom svijeta kao ozbiljna i visoko strukturirana energetska imuno terapija.

KOJE SU GLAVNE PREDNOSTI BIOTERAPIJE?

Bioterapija u suradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima pokriva široki spektar djelovanja od prevencije do asistencije kod svih fizičkih i psihičkih bolesti. Ova metoda je moćna, neinvazivna i jednostavna energetska metoda iscjeljivanja s blagotvornim učinkom bez obzira na dob ili stanje koje se tretira.

Bioterapija je komplementarna sa svim ostalim medicinskim i “alternativnim” terapijskim oblicima i nadopuna je istih iako je u mnogim slučajevima puno uspješnija i efektnija.

  • bez upotrebe čakri (tzv. Energetski centri) i meridijana (energetski kanali)
  • tretman koji djeluje na ne-specifičnu i specifičnu stimulaciju imunološkog sustava
  • bez vjerske i duhovne pozadine
  • bez ikakvih nuspojava
  • neinvazivno; Pacijent se lagano dodiruje ili tretira bez dodirivanja
  • objektivni medicinski rezultati
  • komplementarna metoda sa svim ostalim zapadno-istočnim medicinskim i alternativnim terapijama
  • jednostavna primjena bez posebnog uvjetovanja uma i tijela

KOJI JE RASPORED PROVOĐENJA GRUPNIH TRETMANA?

VIKEND TERAPIJSKI CIKLUS

4 TERAPIJE U 2 UZASTOPNA DANA (SUBOTA I NEDJELJA)
GRUPA AGRUPA B
SUBOTASUBOTA
PRVA TERAPIJA 9-11hPRVA TERAPIJA 11-13h
DRUGA TERAPIJA 15-17hDRUGA TERAPIJA 17-19h
NEDJELJANEDJELJA
TREĆA TERAPIJA 9-11hTREĆA TERAPIJA 11-13h
ČETVRTA TERAPIJA 15-17hČETVRTA TERAPIJA 17-19h

Jedan terapijski ciklus sastoji se od 4 grupne terapije, svaka u trajanju od 1-2 sata – u subotu i nedjelju ujutro i poslijepodne. Svaka osoba se pojedinačno tretira od 15-20 minuta na svakoj grupnoj terapiji.

Moguće je birati između dvije dostupne grupe (GRUPA A i GRUPA B), a s obzirom da se jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije, potrebno je prisustvovati svim terminima grupe koju ste odabrali.

KAKO IZGLEDA GRUPNA TERAPIJA?

Tretmani se provode u grupnoj terapiji u mirnoj i neformalnoj atmosferi. Za potrebe terapije ne treba skidati odjeću, a sam tretman se odvija sjedeći ili stojeći. Pristup terapiji moguć je isključivo nakon obavljenog pregleda i postavljanja dijagnoze kod vašeg liječnika, osim za wellness (opći tretman) i profilaktičke (preventivne) svrhe.

KOJE SVE BOLESTI SE MOGU TRETIRATI BIOTERAPIJOM?

Sve bolesti se mogu tretirati s jednakim uspjehom. Kod nekih bolesti će objektivan uspjeh biti potpuno izlječenje, a kod drugih ublažavanje simptoma bolesti, ostvarivanje veće samostalnosti kod pacijenta ili zaustavljanje širenja bolesti što ovisi o nizu faktora koji nisu povezani direktno sa bioterapijom.

ŠTO JE TO PSIHOKINEZA?

Psihokineza je “dijagnostičko” i demonstracijsko sredstvo bioterapeuta.

TKO SU BIOTERAPEUTI?

Glavni terapeuti udruge Marina Pirš i Marko Krivić posjeduju višegodišnje internacionalno iskustvo, kako u terapijama tako i u edukaciji novih terapeuta. Njihov cilj je demistificirati ovu praksu, približiti ju ljudima, te širiti saznanja o prirodnim i holističkim metodama kojima možemo podržati svoje zdravlje.

Prijavi se za seminar MODUL A

Postani bioterapeut / bioterapeutkinja