Prijavi se za donacijski tretman!

Podrži svoje zdravlje i osnaži imunitet prirodnim i neinvazivnim pristupom.

OTVORENI DATUM: 27.-28.10.

 

GRUPNI TRETMANI

ŠTO JE TO GRUPNI BIOENERGETSKI TRETMAN?

Komplementarne metode liječenja su priznate od Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) 1976. godine kada se pokazala potreba za pomicanjem znanstvenih granica. Na taj način je stvorena osnova za razvoj i veći ugled novih pristupa liječenju čovjeka prema bioenergetskom principu.

Bioterapija je znanstveno istraživana tehnika bioenergetskog tretmana koja se uspješno primjenjuje već preko 40 godina. Danas se primjenjuje širom svijeta kao ozbiljna i visoko strukturirana energetska imuno terapija.

KOJE SU GLAVNE PREDNOSTI BIOTERAPIJE?

Bioterapija u suradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima pokriva široki spektar djelovanja od prevencije do asistencije kod svih fizičkih i psihičkih bolesti. Ova metoda je moćna, neinvazivna i jednostavna energetska metoda iscjeljivanja s blagotvornim učinkom bez obzira na dob ili stanje koje se tretira.

Bioterapija je komplementarna sa svim ostalim medicinskim i “alternativnim” terapijskim oblicima i nadopuna je istih iako je u mnogim slučajevima puno uspješnija i efektnija.

  • bez upotrebe čakri (tzv. Energetski centri) i meridijana (energetski kanali)
  • tretman koji djeluje na ne-specifičnu i specifičnu stimulaciju imunološkog sustava
  • bez vjerske i duhovne pozadine
  • bez ikakvih nuspojava
  • neinvazivno; Pacijent se lagano dodiruje ili tretira bez dodirivanja
  • objektivni medicinski rezultati
  • komplementarna metoda sa svim ostalim zapadno-istočnim medicinskim i alternativnim terapijama
  • jednostavna primjena bez posebnog uvjetovanja uma i tijela

KOJI JE RASPORED PROVOĐENJA GRUPNIH TRETMANA?

VIKEND TERAPIJSKI CIKLUS

4 TERAPIJE U 2 UZASTOPNA DANA (SUBOTA I NEDJELJA)
SUBOTANEDJELJA
PRVA TERAPIJA 10-12hTREĆA TERAPIJA 10-12h
DRUGA TERAPIJA 16-18hČETVRTA TERAPIJA 16-18h

Jedan terapijski ciklus sastoji se od 4 grupne terapije, svaka u trajanju od 1-2 sata – u subotu i nedjelju ujutro i poslijepodne. Svaka osoba se pojedinačno tretira od 15-20 minuta na svakoj grupnoj terapiji.

S obzirom da se jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije, potrebno je prisustvovati na sva 4 termina.

KAKO IZGLEDA GRUPNA TERAPIJA?

Tretmani se provode u grupnoj terapiji u mirnoj i neformalnoj atmosferi. Za potrebe terapije ne treba skidati odjeću, a sam tretman se odvija sjedeći ili stojeći. Pristup terapiji moguć je isključivo nakon obavljenog pregleda i postavljanja dijagnoze kod vašeg liječnika, osim za wellness (opći tretman) i profilaktičke (preventivne) svrhe.

KOJE SVE BOLESTI SE MOGU TRETIRATI BIOTERAPIJOM?

Sve bolesti se mogu tretirati s jednakim uspjehom. Kod nekih bolesti će objektivan uspjeh biti potpuno izlječenje, a kod drugih ublažavanje simptoma bolesti, ostvarivanje veće samostalnosti kod pacijenta ili zaustavljanje širenja bolesti što ovisi o nizu faktora koji nisu povezani direktno sa bioterapijom.

DA LI SE TERAPIJA NAPLAĆUJE I KOLIKO?

Terapije nemaju cijenu. Po završetku terapije terapeute se nagrađuje anonimnom donacijom. Za pristup terapiji potrebno je hotelu platiti jednokratnu kotizaciju za troškove prostora u iznosu od 100kn (vrijedi za sva četiri tretmana).

TKO SU BIOTERAPEUTI?

Glavni terapeuti udruge Marina Pirš i Marko Krivić posjeduju višegodišnje internacionalno iskustvo, kako u terapijama tako i u edukaciji novih terapeuta. Njihov cilj je demistificirati ovu praksu, približiti ju ljudima, te širiti saznanja o prirodnim i holističkim metodama kojima možemo podržati svoje zdravlje.

Prijavi se za TERAPIJE

Podrži svoje zdravlje i osnaži imunitet